Nejnovější recenze ze sekce Doplňky na florbal
- Výhodná cena
Zatím je používám krátce, uvidíme, jak dlouho vydrží. Zatím to vypadá dobře.
- obsah
objem
výborně se používá
ano
- ACME Thunder 58.5:
- Perfektně sedí, dá se tvarovat. Navíc krytka pro použití píšťalky venku na mrazu. Což není u nejmenší verze.
- Perfektní zvuk. Je slyšitelná i při velkém hluku. Např. zkušenost z derby kdy bylo na stadionu cca 2.500 (kap. 3.000)
- Zatím jsem nenašel.
Neoficiální tip jak nasadit gripy:
Ponořit cca na 1/2min do vřelé vody (hrnek od čaje) a pak nasadit na své místo.
- lehká a slyšitelná,necinká když běžíte,reflexní barva,rychle se najde.
- malá šňůrka ,raději mám na krk.
tento výrobek doporučuji
ještě jsem produkt nepoužil, ale věřím že budu spokojen
- -hezké provedení
- -mateiál klouže
- -pot se nevsakuje
- -nepřilnavý materiál
Víckrát bych si ji nekoupil.
- Velké, příjemný materiál
- nenašel jsem žádné proti
Opravdu kvalitní výrobek a příjemnou cenu
- neobsahuje ukoncovaci pasku
- konec neni seriznuty,
- malo lepidla, nerovnomerne naneseno na omotavce
nevyplati se kupovat
- Kvalitní omotavka,dobrý poměr cena-kvalita.
co napsat o rozlisovacich dresech... :)
ok
- Dvě varianty v jednom, rychlá změna barvy.
Nepotřebuji dvoje rozlišovací dresy, postačí jedny oboustranné.
- Velice dobrá.
Vnučce velice sedí a je spokojená.
- prodyšnost
- velikost/váha
- výkon/cena
Hlavním kritériem byla cena (potřebovali jsme 10 dresů), nicméně jsem zatím velmi spokojen i s pevností dresů (čekal jsem to horší :)). Sice na nich byly z výroby nějaké ty nitě navíc, ale jinak co se týče kvality plně postačují. Dresy jsou lehké, dostatečně velké a dobře prodyšné. Po prvních vypráních zatím také žádný problém. Za tuto cenu mohu jen doporučit...
- dobra viditelnost
- style
- povinnost
NO nevim jak vy ale cena od 181kc my prijde zbytecna. Treba Nike potitka, po sezonne se daji koupit za menne a je to overejnsi znacka i kdyz pro znalce florbalu a vubec in-style mody je znacka Unihoc docela znamou sic je nove probijejici se na trh. Jde spise o fakt ze na florbal a vubec kazdy jiny halovy sport je potreba mit osetrovac potu protoze palubovka s poten je to nejhorsi co se muze stat a zde se jiz bavime o temer jiste zaruky podsmeknuti a tudiz vyronech, zlomeninach ci jinych telesnych katastrofach. Takze potitko beru i jako fair-play povinnost vuci svym spoluhracům, protihracum a vubec urovne souteze resp.zapasu. Jinak zde mluvime o potitku s dobrou absorbaci a neprehnanym designem a cerna barva je osvedcenou kvalitou zajisteni fiktivni cistosti takze lepsi volit tuto nez napriklad bilou.
UNIHOC Bloc
Martina Kozelková
Přidáno: 2. dubna 2010
(naposledy upraveno 2. dubna 2010)
Zakoupeno v SportObchod.cz
- barva, materiál, pružnost
idealni pro florbal, ale i badminton nebo squash
Salming Wristband SG
Martina Kozelková
Přidáno: 2. dubna 2010
(naposledy upraveno 2. dubna 2010)
Zakoupeno v SportObchod.cz
- barva, materiál
- sešití - tlačí do ruky
- příliš velká písmena
jinak spokojenost
- sani
- design
- mene znama znacka
Chapu ze to neni zrovna produkt na extra slohy ale ja mam rad designovou jednoduchost a samozrejme materialovou efektivnost. Toto je idealni spojeni. Florbal je indoor sport takze neni moznost klasickeho pristup k poceni jako pri fotbalu ci tenisu, je to narazovy sprintersky blok kdy pot ci dech jsou veci kterou kdyz resite tak nemate sanci na vterinove reakce. Potitko saje kvalitne a je HLAVNE nutnoU VYBAVOU pro vsechny hrace v hale i kvuli pridadnemu prokluzu protoze to nejhoris co muzete mit je pod na palubovce. Takze tim to jistie zdravi nejen sve ale i protihracu. Designove je u me jasna volba bila a k tomu nejaky ten lehkdy INSTYLE znacek, coz je presne toto potitko a priznavam ze jsem o jinem , znackovem, vubec nepomyslel. Doporucuji vsem amaterskym hracu florbalu.
- Vydrží dost dlouho
- Dobrý materiál
- Pěkně vypadá
- Pohltí dostatek potu
Toto potítko už používám delší dobu a je pořád jako nové, je vyrobeno z perfektního materiálu. Potítko je dostatečně dlouhé, takže pohltí dostatek potu. Vypadá moc pěkně, kombinace červené barvy s černou se hodí a je pěkně zpracováno. Pokud uvažujete o větším potítku, mohu jen doporučit, už jsem jich pár vyzkoušel a toto je jednoznačně nejlepší.
Zobrazuji 1 - 20 ze 20 recenzí